Παγασιτικός Κόλπος

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ: Η κρουαζιέρα του Παγασητικού κόλπου παραλιακά του Πηλίου είναι χαλαρωτική και εμπνέει. Η παράξενη ακτογραμμή με τα πολύχρωμα χωριά που περιβάλλονται από καταπράσινα ελαιόδεντρα - αυτή είναι η ουσία της Μεσογείου στην Ελλάδα. Αν είμαστε τυχεροί, τα δελφίνια θα συνοδεύσουν πλοίο μας, στο δρόμο του από το λιμάνι των Καλών Νερών.

ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Θα επισκεφτείτε το μικρό χωριό της Μηλίνας με την όμορφη παραλία και τα πολλά καφέ, θα θαυμάσετε το νησάκι της Πρασούντας με ένα λατρευτό μικρό βυζαντινό ναό και να τραβήξετε φωτογραφίες των 40 μέτρων Σπήλαιο του Καρχαρία.

Σκιάθος

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ: Σου αρέσουν τα ζεστά νερά,οι αμμουδερές παραλίες, και το μπλε χρώμα;Τότε αυτή η κρουαζιέρα είναι ότι πρέπει για σας! Το μικρότερο κατοικημένο νησί του αρχιπελάγους Σποράδων θα σας αφήσει να απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα των ελληνικών νησιών.

ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Ο καπετάνιος Κώστας και το χαρούμενα πλήρωμά του θα σας μεταφέρει στην Χώρα ζωντανή πρωτεύουσα του νησιού.Μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα στα στενά δρομάκια της,να δοκιμάστε τα νόστιμα ελληνικά πιάτα σε μια από τις πολλές ταβέρνες της ή να ανεβείτε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και να θαυμάσετε τη γραφική πόλη από ψηλά.Από τη Χώρα, θα πλεύσετε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου που ονομάζεται Κουκουναριές, διάσημη για τη ψιλή χρυσή άμμο και περιβάλλεται από ευωδιαστό πευκοδάσος. Στο δρόμο της επιστροφής, ο καπετάνιος θα κάνει τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αφήσετε το πλοίο του χωρίς να μάθετε τον χορό του Ζορμπά.